luni, martie 31, 2008

sarbatoare improvizata


stand la o bere cu amicii aud o intrebare din partea unuia: "Bey, noi ce facem de NATO?". stai ca nu am inteles. summit-ul asta a devenit sarbatoare nationala, eventual o vom sarbatori ca zi nationala in loc de 1 Decembrie. oricum ne-ar conveni mai mult ca sunt 3 zile in loc de una.

de Paste nu ne intereseaza ce facem, de 1 Mai din ce in ce mai putin, dar ne salveaza NATO. asta e bine, pentru ca politicienilor le era frica de faptul ca romanii nu vor fi prea fericiti cu summit-ul asta. pey n-or sa fie toti fericiti, doar bucurestenii, de aceea ma voi si corecta: sarbatoare municipala, nu nationala. mutam zilele Bucurestiului primavara?

acum pe bune vorbind eu as pleca la munte. sper sa am si cu cine. e mai sigur, ca daca i se scoala lu bin laden n-o sa i se scoale pe sinaia sau predeal, unde n-or sa fie decat sotiile, copiii si garzile de corp ale sefilor de stat, ci o sa i se scoale pe bucuresti unde se va presupune ca vor fi cu totii.


concluzie: din pacate la anu va trebui sa gasim alta "sarbatoare" de genu asta, ca NATO nu vine in fiekre an, ca sa nu zic zi, in Romania noastra.

voi ce faceti de NATO?

degeaba...

m-am intors de mai bine de o saptamana de la munte si tot n-am avut chef sa povestesc cum fu majoratu. eu m-am simtit super si atat conteaza. poze gasiti pe hi5. nu despre asta vreau sa vb acum...

adolescentii sunt stapanii lumii. ei(noi) detin toata puterea si daca nu o fac, asa ar trebui sa fie. adolescentii detin adevarul suprem si doar ei il pot pronunta. pustanii de 14-18 ani impart binele si raul in stanga si-n dreapta de parca ar fi fluturasi(fluturashe pentru o anumita cititoare:P). luam decizii cu privire la viata altora de parca am fi zei supremi. daca ar face altcineva acelasi lucru cu vietile noastre doamne ce ne-am enerva(desi ar avea tot dreptul pt ca si noi am facut-o)

adolescentii au tendinta de a se baga in vietile oamenilor, de a lua decizii in numele lor, de a hotari ce-i bine si ce-i rau pentru ceilalti, ei detin adevarul despre ceilalti. am fost si probabil inca sunt la fel. adica devine o prietenie din aceea descrisa de coelho in care prietenii uita sa-si traiasca viata lor si o traiesc pe a ta, lucru rau atat pentru tine cat si pentru ei. daca eu sau tu sau el/ea consider,i,a ca viata ar trebui sa urmeze un alt curs decat cel de-acum, si fac tot ceea ce este necesar pentru asta, de ce trebuie sa apara un prieten adolescent care nu vorbeste cu tine, nu incearca sa-ti spuna unde crede el ca gresesti, pur si simplu incearca sa-ti puna betze-n roate. nu o pot numi prostie, ci doar naivitate si imaturitate.

pentru cei care vor comenta: nu ma plang, pot sa trec repede peste, scriu pentru ca ceilalti care citesc sa aiba grija.

vineri, martie 21, 2008

18 ani...

mai e o ora jumate dar n-o sa scriu acum despre majoratul meu ci cand ma voi intoarce de la munte. atunci "trecerea" de la copil la adolescent cu responsabilitati va fi terminata. o sa revin si cu fotografii daca va fi cazul, filmuletze, tot. mersi de pe acum celor care se vor gandi la mine:).

miercuri, martie 05, 2008

plictiseala


Sunt plictisit. m-am plictisit sa ascult aceeasi muzica, iar muzica noua sa fie de proasta calitate(din pct meu de vedere). m-am plictisit sa ies cu aceeasi prieteni(n-am nimic cu voi) in aceleasi locuri. m-am plictisit sa ne intalnim tot timpul in acelasi loc. m-am plictisit sa merg la zile de nastere si baluri in cluburi. m-am plictisit sa adorm si sa ma trezesc la aceleasi ore in fiecare zi. m-am plictisit de aglomeratia din metrou si ratb. m-am plictisit de stiri cu omucideri, pruncucideri, violuri, Bashineanu si Taricescu, alegeri anticipate etc. m-am plictisit de aceleasi filme proaste date de 10 ori pana acum la TV. m-am plictisit de messenger. m-am plictisit de copii care in loc sa fie afara sa se joace pac-pac se joaca in casa CS. m-am plictisit de imprumuturile de cuvinte americane. m-am plictisit ca in orice perioada in care nu se desfasoara nicio olimpiada sa se vorbeasca doar despre fotbal. m-am plictisit sa aud straini pe strada zicand "banditos, gipsy, tziganos etc". m-am plictisit sa stau la bloc. m-am plictisit de teme, teste, ascultari, teze. m-am plictisit de injuraturi fara rost. m-am plictisit de conflicte. m-am plictisit de smardoi, cocalari etc. m-am plictisit sa intorc capul dupa mertzane, porsche-uri si alte masini de neam prost in definitiv. m-am plictisit de shopping. m-am plictisit de ipocrizie. m-am plictisit de Bucuresti. m-am plictisit de mine. m-am plictisit de plictiseala.

lista poate continua, o puteti completa voi prin commenturi