duminică, ianuarie 13, 2008

...

videoclip
daca aveti stomacu tare intrati...uitati-va doar la inceputu videoclipului...cat sa recunoasteti zona...si faceti asta cu volumu la minim...daca recunoasteti...aveti libertatea de a rade...sau de a ramane :|...sau in cazu altora...de a va bucura:|

11 comentarii:

Matei spunea...

no comm...

Anonim spunea...

care mortii masii l-a lasat frate ??? si care l-a chemat???
baga-mi-as picioarele ne facem naibii de ras...

Anonim spunea...

haha....cat de caterinca :))...stiam eu ca mishu e liceu de manelisti da n am vrut sa zic :P

Anonim spunea...

gizaz :|. nu, mishu nu e liceu de manelisti. dar, ca in orice lic, exista un grup restrans [cel putin la noi] care prefera genu` asta de `muzica`. din pacate. dar de la asta pana la . . . mdea. :|.

Anonim spunea...

Hahahah. Genial! Pur si simplu genial! :)) :) :))

Anonim spunea...

uite cine apreciaza :))

Anonim spunea...

Ba ziceti mersi ca exista astfel de specimene...ganditi-va la legea compensatiei a naturii...tre sa existe un echilibru intre bine si rau...vanator si prada(in lumea animalelor)...si de asemenea...intre o oarecare forma de inteligenta si prostie dusa la extrem(in randul oamenilor)... dar totusi ma intreb...oare ce ar fi zis marele Einstein dak ar mai fi trait si ar fi vazut aceasta forma de "evolutie intelectuala" umana? Cum s-ar fi simti Mozart sau Beethoven dak ar fi stiut ce se va intampla cu muzica pe care ei au duso la o frumusete rara? :-? ...:-s...cred ca ar fi pur si simplu :|...asta e...si acum...asa ca incheiere: Ba da oare stiu profii de asta?

botzo spunea...

am si yo o intrebare pt cei care dau commenturi cu anonim...va e lene sa va completati acel nickname?...nu va cere nimeni nume complet sau chestii de genu...si cum ar zice simy...probabil va e rushine ca-mi cititi blogu:))

Anonim spunea...

Ok...dak insisti...

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=iPvdxb2lLe4
altul la fel de sympa :)

Anonim spunea...

genu' de specimene pe care le-ai intinde pe pereti