miercuri, iulie 16, 2008

copilu'


e perioada majoratelor printre prietenii mei. in fix o saptamana am parte de doua. si e vorba si de cei mai importanti doi prieteni. in primul rand La multi ani Nikita, sa traiesti, sa fii sanatos si desi ai deja 18 ani sa-ti recuperezi partea de copilarie furata!
si ca tot am adus vorba de copilarie, ce frumos e sa ai un copil matur langa tine. sa nu stii niciodata daca in momentul urmator se va alinta sau va trata totul cu seriozitatea necesara. sa fii langa ea si sa-ti vina sa-i spui ca e copilul tau si nu iubita ta. sa-ti transforme o calatorie de 5 ore cu trenul care ar fi trebuit sa fie plictisitoare in una care nu ai vrea sa se mai termine. sa te simti iubit de o persoana matura dar cu aceeasi inocenta ca a unui bebe. desigur merita sa incerci s-o impaci cu dulciuri sau jucarii atunci cand se supara.
"copilul" meu mai are putin si face 18 ani. si stiu ca in continuare se va bucura, se va supara, se va alinta, se va juca si va iubi ca un copil. dar asta e frumos la ea si sper ca va fi sanatoasa si ca nimic nu-i va tulbura sufletul atat de naiv si inocent ca al unui bebe. La Multi Ani si Te Iubesc puiule!

Niciun comentariu: