duminică, septembrie 07, 2008

reprofilare


Nu am vrut sa scriu articolul asta aseara pentru ca ar fi continut numai referiri la organe genitale ce ar fi penetrat mame, morti si alte rude ale fotbalistilor romani. asa ca-l scriu acum cand sunt putin mai linistit, meciul a trecut la fel si o parte din nervi. puteam sa nu-l scriu deloc pentru ca:
1. practic si eu au ignorat asteptarile suporterilor(deci si ale mele) si ar fi trebuit sa-i ignor si eu.
2.nu vreau in general sa vorbesc despre fotbal pe blogul asta.

Se pare totusi ca fotbalistii nostri s-au plictisit de fotbal si vor sa se reprofileze. unii din ei vor sa se faca gigolo(sau cum dracu s-o scrie) si isi doresc ca primele cliente sa fie sotiile reporterilor sportivi. altii vor sa schimbe sportul si trec la tir cu pietre, tinte: aceeasi jurnalisti. cei mai multi dintre ei vor insa sa devina comedieni, intrecandu-se in "glume" pe seama reporterilor care isi faceau treaba, asa cum trebuiau sa si-o faca si ei aseara. altii chiar le dau sfaturi cameramanilor, dorindu-si poate sa fie ei in locul lor. "baieteii" nostri s-au concentrat la orice altceva: afaceri, iubite, jurnalisti, flori din gradina botanica, cate-o tigara, sticle de alcool, prostituate. sunt curios daca li s-ar fi facut un etilo test inaintea meciului lui (s)lobont, (gica) contra, tamas si restu baietilor veseli, ce ar fi aratat acesta. ma intreb cat sange ar fi avut in alcoolul din vene. bine ca n-a fost si mutulica pe-acolo ca deja alcoolul ar fi fost inlocuit cu ceva mai bun.

ce e mai important e ca ati aratat cu o echipa. una care ar fi avut rezultate asemanatoare si daca juca polo(d-ala pe cai, nu in apa). singurele sporturi in care aveti vreo sansa sunt deja clasicile halbere, sticlism si coniac canoe, iar principala activitate in cantonament in loc de biliard, rhummy sau table ar fi fost infiptul cutitului in geam - cine reusea avea dreptul la o dusca din sticla de absint.

vorbind serios acum, daca ati fi jucat impotriva prietenilor mei de la tara (un amarat de sat de prin judetul Buzau) la final ne-ati fi implorat sa facem schimb de tricouri.

in final dragele mele cizme, va doresc mult succes cu feroe si sper ca pe-acolo hartuirea jurnalistilor sa nu va afecteze asa mult jocul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

quote:"devina comedieni"
WTF???
comedianti probabil

botzo spunea...

bine ca te dai tu destept sau desteapta. ai verificat dexul sau doom-ul inainte?
iata dovada