luni, martie 31, 2008

sarbatoare improvizata


stand la o bere cu amicii aud o intrebare din partea unuia: "Bey, noi ce facem de NATO?". stai ca nu am inteles. summit-ul asta a devenit sarbatoare nationala, eventual o vom sarbatori ca zi nationala in loc de 1 Decembrie. oricum ne-ar conveni mai mult ca sunt 3 zile in loc de una.

de Paste nu ne intereseaza ce facem, de 1 Mai din ce in ce mai putin, dar ne salveaza NATO. asta e bine, pentru ca politicienilor le era frica de faptul ca romanii nu vor fi prea fericiti cu summit-ul asta. pey n-or sa fie toti fericiti, doar bucurestenii, de aceea ma voi si corecta: sarbatoare municipala, nu nationala. mutam zilele Bucurestiului primavara?

acum pe bune vorbind eu as pleca la munte. sper sa am si cu cine. e mai sigur, ca daca i se scoala lu bin laden n-o sa i se scoale pe sinaia sau predeal, unde n-or sa fie decat sotiile, copiii si garzile de corp ale sefilor de stat, ci o sa i se scoale pe bucuresti unde se va presupune ca vor fi cu totii.


concluzie: din pacate la anu va trebui sa gasim alta "sarbatoare" de genu asta, ca NATO nu vine in fiekre an, ca sa nu zic zi, in Romania noastra.

voi ce faceti de NATO?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Incearca te rog sa nu mai folosesti mirc-isme in cadrul posturilor, in primul rand, si poate te mai ocupi si tu de blog, ca de la o vreme scrii din an in paste si numai chestii stupide, comice prin "profunzimea" lor.
Ti-am zis cum e cu ala care tace si rade de Nichita. :D Scrie mai sec si mai des.

botzo spunea...

mersi de sfat, o sa incerc:*