sâmbătă, aprilie 19, 2008

secolul vitezei...

Asa a fost numit secolul 21. totul se intampla mai repede, din ce in ce mai repede, se doboara recorduri de viteza in orice domeniu, de la viteza masinilor la cea a transferurilor de date. in schimb ziua tot 24 de ore are.
Din cele doua afirmatii de mai sus ar trebui sa rezulte mai mult timp liber pentru fiecare. sa ajungem mai repede la scoala/serviciu si de acolo inapoi acasa, informatiile sa le aflam mai repede si astfel sa ne ramana timp pretios pentru noi. cu toate astea ne simtim din ce in ce mai obositi, iar timpul pentru noi parca nu exista. de cate ori luati cina in oras sau de cate ori mergeti la teatru? nopti in oras pentru distractie cate ati avut? de ce dormim din ce in ce mai putin? filmele de ce le vedem acasa singuri in loc sa mergem la cinema cu prietenii si/sau iubita, ul?
Nu stiu de voi, dar eu la 18 ani(fara sa am multe indatoriri momentan) simt uneori ca sunt presat de timp. ma gandesc la adevaratii adulti, mai ales la mame, care se impart intre serviciu, sot, copii, si ma intreb cat timp le mai ramane pentru ei?
secolul vitezei my ass. avem timp doar sa intram in monotonie.

Niciun comentariu: