miercuri, mai 28, 2008

de ce trece puiul strada?

1.Învatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.

2.Profesorul de liceu: Chiar deca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati întelege.

3.Platon: Pentru ca a mers în cautarea binelui si armoniei..

4.Aristotel: Este în natura puilor sa traverseze strazi..

5.Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica.

6.Martin Luther King: I have a dream.Vad o lume în care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie întrebati de motivele lor.

7.Moise: Si Dumnezeu a coborît din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au înveselit.

8.Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.

9.Machiavelli: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui îi pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice motiv.

10.Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate în evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.

11.Bill Gates: Chiar acum am lanzat în piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv.

12.Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungînd la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.

13.Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ.

14.Andersen Consulting: Iregularitatea partii autostrazii pe care se afla puiul îi ameninta pozitia dominanta pe piata. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a înfrunta competitivitaea pietei. Andersen Consulting, într-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experienta pentru a alinia gîndirea, procesele si tehnologia puiului în sprijinul strategiei lui globale în cadrul lucrarilor Gestiune de Programe. Andersen Consulting a convocat o echipa interdisciplinara de analisti de autostrazi si crescatori de pui care, împreuna cu consultanti din firma Andersen care aveau remarcabile abilitati în industria transportului, au organizat timp de 2 zile o serie de sedinte cu scopul de a împartasi capitalul lor individual de cunostinte, atît explicit cît si implicit, sa-i permita a ajunge la sinergii confluente în obtinerea scopurilor emanate din planificarea si designul de succes conjugate cu implementarea unui cadru de valori antreprenoriale prin continua dezvoltare a proceselor avicole. Sedintele s-au desfasurat într-un ambient care reproducea un parc, facilitînd un impact strategic centrat în industrie si elaborînd un mesaj CONSISTENT, CLAR si UNIC, aliniat cu misiunea, scopurile si valorile principale ale puilor. Toate acesta au condus la crearea unei solutii integratoare a afacerii globale.

15.Buddha: A pune aceasta întrebare contrazice propria ta natura de pui.

16.Publicitate de profil: Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zica "Afacerile necurate ale lui Puiu".

17.Titlu de ziar national: Criza economica constrînge puiul sa traverseze autostrada!

18.Titlu de pagina12: Puiul e gata!

19.Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste cîmpia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca în cautarea unui raspuns la toate întrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturîndu-si amorteala penelor a mers hotarît, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cîte picioare are?). Mergea mîndru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gîndea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.

20.Le Monde: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive a traverse la route sans blesures.

21.Ziarul Adevarul: Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii improprii. Ce este în spatele afacerii autostrazilor? Informatie exclusiva: gainile si puisorii care primesc pe sub mîna malai de la stat. Cine sînt cei care profita de oua? Cititi ziarul de mîine.

22.Acasa Magazin: Toata intimitatea puilor: "Îmi lipseste numai dragostea ca sa am un succes total".

23.Sofistul: Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este în sine tot o autostrada.

24.Emil Constantinescu: Concetateni, v-am prevenit: daca nu oprim puiul corupt acum o sa ajunga pîna pe trotuarul de vizavi si va reduce credibilitatea tarii la parteneriatele cu Occidentul!

25.Ion Iliescu: Pentru ca e un !#$&^* de taranist iresponsabil!

26.Traian Basescu: Am dat dispozitie sa i se înghete conturile pîna nu plateste taxele de drum!

27.Marko Bela: E un drept al minoritatii avicole.

28.Proiect Impsat 2000: Înainte de a întreba orice, cititi norma ISO-PUI 2003 si dupa aceea sunati-ma. O puteti consulta pe Intranet

.29.Suport tehnic (SRL service): Eu de aici nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot îl vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti cineva din firma la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA).

30.Dupa mine: Puiul a traversat autostrada pentru a consola puicuta aceea bronzata care îi place lui atunci cînd ea se întorcea suparata acasa, pe trotuarul de vizavi, de la meciul de retrogradare al echipei FC Cucurigu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

cat de comica e asta cu puiul=))=))