miercuri, august 27, 2008

povestea unui papuc numit kiky si alte povestiri


sunt abia intors din vama cu niscaiva accent de ardelean (mersi
.marius , norby si restu baietilor veseli de la cluj), cu un ficat ce tipa dupa transplant mai ceva ca vadim tudor in parlament, dar cu niste super amintiri.

am reusit sa vad cel mai tripat om din lume. imaginati-va plaja de la stuf din vama veche undeva pe la 4 dimineata intr-o sambata seara. un papuc singuratic printre marea de papuci, sandale, adidasi, pantofi, picioare de hobbit ce dansau pe-acolo l-a atras pe cel pe care o sa-l numesc simplu..."norocosul". norocel al nostru a observat papucul, s-a apropiat tandru de el, s-a aplecat spre el si l-a atins. in acel moment s-a produs o legatura intre el si papucul acela, aceeasi legatura care se produce intre un copil si cainele primit dupa lungi rugaminti de la parintii sai. norocosul nostru s-a apropiat si mai mult, a inceput sa-l mangaie, sa-l curete de nisip, sa-l protejeze de lumea asta rea in care traim cu totii, apoi s-a ridicat brusc, a facut 2 pasi mici, s-a intors si plin de speranta a strigat papucul "hai cutzu cutzu! hai mah!" . observand ca noul sau prieten nu se misca, isi da seama unde a gresit, se intoarce la papuc, il leaga cu o esarfa si il plimba in zgarda pe toata plaja pana la rasarit cand stau amandoi pe malu marii si privesc acest frumos eveniment, apoi adorm pe plaja, papucul pe care o sa-l numim kiky aflandu-se pe pieptul norocosului.


in rest in vama n-am facut decat ce se face in general in vama... la shoni a fost o nunta foarte faina, nunta care ne-a aprovizionat si pe noi cu niscaiva licori. m-am bucurat sa vad mai multi pirati adunati la locul lor fata de acum o luna si ceva. cocalarii si pitzipoancele/printesele sunt tot acolo din pacate si sunt la fel de prosti. am intins coarda la nesomn...am stat treaz 75 de ore din 87. am invatat sa joc shultz...paziti-va de ragaituri si dosuri de palma peste frunte.


in concluzie...2 nopti in vama reusite. bri, ms pt poze, norby...le astept si p-alea de la tine:))

Niciun comentariu: