luni, septembrie 01, 2008

soarta

cat de mult se poate caca soarta pe tine? sa ai carnet de 2 luni, dar sa ai audi Q7, sa te duci la o petrecere, sa fii cocalar prost si sa vrei sa te dai mare asa ca inviti inca 8 insi pe care ii inghesui prin masina (inclusiv in portbagaj) si pornesti. pana acum esti lovit doar prin faptul ca esti cocalar. dar de-aici incepe adevarata diaree. mergi ce mergi, bagi viteza ca esti un cocalar mandru (vorba aia cu fudulia), parasesti carosabilu (adica drumu pentru intelesu semenilor tai) si te rastorni. pana aici iar e ok. esti doar un prost fudul, care din grandomanie se rastoarna cu masina. dar soartei tale i-a venit sa se si mictioneze pe tine(sa se pise adica) asa ca dupa ce te rastorni de cateva ori cu luxoasa ta masina ajungi pe calea ferata (aia de a furat-o tac-tu s-o vanda ca sa ai tu Q7) si surpriza...trecea trenu si din 9 insi am inteles ca ati decedat vreo 5.
deci cineva acolo sus avea ceva cu tine si a vrut sa se asigure...dar il inteleg daca esti asa cum mi te-am imaginat eu in articolul asta. dar oricum ai fi sper ca cei morti sa se odihneasca-n pace.


stire preluata prin intermediul "Radio Santz" si confirmata ulterior de instructoarea mea.


later edit: nu m-am interesat de o confirmare mai exacta a stirii pt ca e foarte savuroasa asa daca ma intelegeti. nu stiu exact cati au murit, iar instructoarea nu cred ca era sigura ca e vorba de un Q7, dar o masina de lux tot era. iar povestea principala cu prostu care se rastoarna si ajunge pe calea ferata e true.

2 comentarii:

deea spunea...

Foarte tare...:)) :))
Nu vreau sa par curda si nemiloasa,dar intr-un fel ar fi mai bine daca ar mai parasii cate-un cocalar,din cand in cand,aceasta lume.....multi(printre care si eu) ar fi extrem de fericiti!!

Anonim spunea...

cititi blog-ul intreg, destul de bine