sâmbătă, noiembrie 17, 2007

educatie...

incep cu o definitie din dictionar...
homosexual, ~i, homosexuala, ~e m., f. persoana stapanita de atractie SEXUALA fata de indivizi de acelasi sex. [din fr homosexuel].
aceasta definitie ar putea fi completata cu "persoana care intretine relatii sexuale cu indivizi de acelasi sex".
scriu postul asta pentru persoanele care nu vad diferenta dintre o prietenie stransa intre doua persoane de acelasi sex, a face orice pentru acea persoana, a tine f mult la ea, a petrece f mult timp cu ea in general, a face caterinca pe anumite subiecte si o relatie homosexuala definita mai sus. mintile unora nu pot vedea mai departe de aparente, nu pot sesiza anumite diferente, nu pot intelege. va las sa trageti singuri concluziile despre calitatile posesorilor unor asemenea minti.
eu am prieteni(in adev sens al cuvantului)...baieti...si fete...dupa gandirea voastra ar trebui sa fiu bisexual(sper ca nu tre' sa scriu si definitia asta). pot fi numit cel mult "homofil"...cuvantul nu exista in dictionar...nu va deranjati sa-l cautati daca aveti dictionar in casa...in schimb va pot face o traducere..."homo"-se refera la oameni...iar sufixu "fil"-iubitor...deci as putea fi numit...iubitor de oameni. voi puteti fi numiti fiintze ce calatoresc/dorm in "casholete"...voi beti "gatorex"...iar lista poate continua.
oricum am lua-o...dak sunt homosexual si voi aveti ceva cu asta...sunteti prosti...dak nu sunt homosexual si voi credeti ca as fi...sunteti prosti

6 comentarii:

flori-de-portocala spunea...

si eu care credeam ca a comentat careva la comment-ul meu cu "iubiti-va mult!"...si nu a comentat nimeni..de unde vine furia asta?sau ai inteles cumva comment-ul gresit?daca nu,ce patisi?:-?

Anonim spunea...

hmm... s-a plictisit?
(slabe sanse)

Anonim spunea...

si daca esti homosexual si te "iei" de unu care nu e?
sau daca nu esti homosexual dar tii sa vada si altii ca-ti plac exagerat de mult persoanele de acelasi sex?

botzo spunea...

te-ai gandit k poate NU ii plac intr-adevar persoanele de acelasi sex?...ai auzit de termenu "caterinca"?

Anonim spunea...

am auzit de terminu "caterinca exagerata"

botzo spunea...

exagerata...neexagerata...tb facuta diferentza...intre caterinca si vb serios...